Vorige Artikel 1 van 38 Volgende

Skincalmin Healing shampoo

€ 12,95 (inclusief btw)

Skincalmin Healing Shampoo


De shampoo heeft een ontstekingsremmende werking en bevordert huidherstel en kan preventief gebruikt worden om vuil en schilfers te verwijderen en jeuk te voorkomen of als kuur bij een geïrriteerde of beschadigde huid. Bevat uitsluitend natuurlijke werkzame stoffen zoals cade olie en tea trea olie. Bevat tevens een conditioner en zorgt voor een zachte en glanzende vacht. Skincalmin Healing shampoo droogt de huid niet uit en ondersteunt de werking van de lotion en de spray.

Gebruik: 
Breng een ruime hoeveelheid aan op een natte vacht een masseer goed in. 5-10 minuten laten intrekken. Daarna goed uitspoelen. Vermijd contact met slijmvliezen en ogen. Was je paard om de huid te reinigen van vuil en schilfers ca. 1 x per week. Bij een geïrriteerde en beschadigde huid kun je de shampoo als kuur 2-4 x per week gebruiken. Na het wassen de probleemzones altijd insmeren met Skincalmin Anti-Itch lotion en daarna indien nodig insprayen met Skincalmin Neutralizing spray. Skincalmin Healing shampoo is zeer mild. Mocht je paard echter toch gevoelig reageren en mocht er irritatie van de huid ontstaan stop dan met het gebruik van de shampoo.

Tip!
Voor het beste resultaat gebruik je het Skincalmin 3 stappenplan, de combinatie van 3 producten voor de verzorging van de huid. 
1. Skincalmin Anti-Itch lotion
2. Skincalmin Neutralizing Spray
3. Skincalmin Healing Shampoo 

© 2017 - 2022 Horse and Freedom | sitemap | rss